Часто шукають: Сукня Самокат Ведмідь

Бізіборд Viga Toys Англійський алфавіт (50674)

Рекомендовані

Бізіборд Viga Toys Англійський алфавіт (50674)

Давно мрієте вивчити англійську мову, але не вистачає часу? Тепер це можна зробити разом із дитиною!
Бізіборд Viga Toys Англійський алфавіт – настінна іграшка для вивчення міжнародної мови. Призначена для малюків від 3 років. Складається з прямокутної дошки з доріжками і яскраво-салатових кіл із латинськими літерами. Їх необхідно переміщати по дошці, немов по лабіринту, щоб скласти слово.
Із такою розвивальною іграшкою малюк легко вивчить англійській алфавіт, складе перші слова. Пересуваючи барвисті букви, дитина розвиває дрібну моторику, тренує мислення і пам'ять. Згодом їй буде набагато легше адаптуватися до шкільної програми, освоїти читання та письмо іноземною мовою.
Навчальна іграшка може використовуватися як удома, так і в групах. Рекомендована для дитячих садків і центрів розвитку. Бізіборд від Viga Toys Англійський алфавіт підходить для занять за методикою Монтессорі.
Набір для навчання виготовлений із ретельно відшліфованої деревини і вкритий безпечними для здоров'я фарбами. Дошка міцна, із закругленими кутами. Бізіборд виконаний відповідно до стандартів дитячих іграшок EN71 і ASTM.

Написати відгук

   
Указать достоинства и недостатки